Over mij

Leuk dat je de tijd neemt om meer over mij te weten te komen!

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Gillian. Ik ben Ervaringsdeskundige, Lifecoach en Personal Trainer. Ik help mensen bij het controleren van hun gewicht, begeleid bij het trainen en coach op de weg richting geluk.

Samen kijken naar aanpassingen van de huidige leefstijl, naar een gezonde leefstijl. Daarnaast behandel ik onderwerpen door middel van coaching voor de mentale gesteldheid. 

In tegenstelling tot veel anderen, vind ik de mentale gesteldheid van groot belang. Ik ben van mening dat je alleen compleet gezond en gelukkig kunt zijn, wanneer alles in balans is. Als het bij één van de pijlers niet goed zit, dan kun je nooit je doelen behalen en behouden. 

Een aantal jaar geleden heb ik mijn hele leefstijl compleet omgegooid. Na, in het verleden veel verschillenden diëten gevolgd te hebben, kwam ik erachter dat het geheim niet in het dieet zit, maar in de periode na het dieet.

Ik heb helaas veel voor mijn kiezen gehad op het gebied van school, werk en gezondheid, maar hierdoor heb ik wél de kennis en ervaring mogen ontvangen, waar ik nu over beschik.

Ik ben in totaal 33kg afgevallen, ik heb mijn eigen bedrijf opgericht, ik ben gelukkig en ik weet overal een positieve draai aan te geven. 

Het is geen dieet, het is een leefstijl

Heb jij de discipline om vol te houden, of val je weer terug in je oude patroon? Wat is hier de reden van? Welke factoren staan hier voor in de weg?

Waar komt jouw motivatie vandaan? Doe je dit voor jezelf of is er iets anders wat je hiertoe aanzet?

Het is soms goed om jezelf deze vragen te stellen. Hierdoor kwam ik erachter dat er veel meer aan de hand was dan alleen een paar kilootjes te zwaar. Je kunt niet alles tegelijk aanpakken, maar je kunt wel stap voor stap kleine aanpassingen maken, waardoor je zult zien dat er andere zaken mee zullen veranderen. Het gaat niet alleen om de buitenkant, sterker nog het is veel belangrijker hoe jij je van binnen voelt. Wat vertelt jouw lichaam aan jou?

Uit passie voor sport, bewustwording en eigen ervaringen van vallen en opstaan is Mo2vation ontstaan. Ik motiveer jou om samen met mij de strijd aan te gaan en de resultaten te behalen en te behouden die jij voor ogen hebt. 

Ik vind het erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt en het daardoor ook makkelijk kan volhouden.

Ben jij klaar voor verandering?

 

Aanmelden