Snacks

Handig

Gezonde Kruidnoten

Gezonde Kruidnoten

04 december, 2019

Sinterklaas is alweer een tijdje in het land en de kruidnoten vliegen om je oren. Allerlei verschillende smaken, maar allemaal niet zo gezond. Ik heb zelf ook een guilty pleasure voor kruidnoten. Om deze reden heb ik bedacht om een gezonde variant in elkaar te flanzen. Ik moet zeggen dat ze heerlijk zijn en uiteraard gemakkelijk en snel te maken! 
Lees meer
Tomatenketchup

Tomatenketchup

27 november, 2019

Tomatenketchup!! Ik houd altijd van de combi 'Mayo&Ketchup'. Vroeger mixte ik die twee met elkaar en dat noemde ik 'het lekkerste sausje van de hele wereld'. Zo simpel, maar zó lekker. Je mag zelf beslissen of je een combi maakt natuurlijk, maar het is mogelijk aangezien beide recepten nu op mijn blog te vinden zijn. Heb jij hetrecept voor de mayonaise gemist? Bekijkhier de blogpost. 
Lees meer
Mayonaise

Mayonaise

20 november, 2019

Ik ben altijd gek op sausjes geweest, alleen de kant-en-klare sausjes zitten vaak vol met suikers. Vanwege dat ik geen afstand wil doen van mijn sausverslaving, heb ik mezelf aangeleerd om zelf sausjes te maken. Laten we vandaag beginnen met mijn eigen favoriet. Mayonaise! Ik houd ook van knoflook, dus ik doe wel altijd een beetje knoflookpoeder door de basis. Hieronder geef ik je de basis voor een standaard mayonaise. Ik zal iedere keer een sausje toevoegen. Ik kan alvast verklappen dat de volgende, vaak gepaard gaat met mayonaise. Weet jij al welk sausje dit gaat worden?
Lees meer

Borrelkikkers

Borrelkikkers

13 november, 2019

Wat een topper is dit! Kikkererwten uit de oven. Dit is dé gezonde vervanger van de borrelnootjes uit de schappen in de supermarkt. Een lekkere en gezonde snack en ook nog eens super snel klaar. Heb je teveel gemaakt? Geen probleem, je kunt deze prima bewaren in een afgesloten bakje. Het beste is een glazen pot, hierdoor blijft de smaak beter. 
Lees meer

Aanmelden