16 november, 2019 4 Reacties

Oke, ik heb echt nooit geweten dat je hüttenkäse kunt bakken! Dit is zó lekker, dit moet ik met jullie delen! Het is heel simpel en snel, uiteraard. Je moet wel uitkijken dat je, net als bij de havermoutpannenkoeken, niet een te grote pan gebruikt. Hierdoor wordt het heel lastig om de pannenkoek, als één geheel om te draaien. Zorg er dus ook voor dat het je de pannenkoek niet te dik maakt. Eventueel kun je het beslag verdelen over 2 pannenkoeken. Ook deze pannenkoek kun je zowel zoet als hartig eten. In dit geval heb ik gekozen voor zoet, maar zoals ik al eerder zei ben ik meer een fan van hartig. Ook omdat ik persoonlijk hüttenkäse, vaker met hartige dingen combineer. De hartige variant van deze Keto pannenkoek, is onder andere de Keto tosti. De keus is aan jou, het is allebei lekker! 

Ketopannenkoek

Wat heb je nodig:

  • 1 ei
  • 50 gr hüttenkäse
  • 3 gr lijnzaad
  • 1 el kokosolie
  • Topping naar keuze

Zo maak je de Keto pannenkoeken:

  1. Neem een kom en voeg hier het ei, de hüttenkäse en het lijnzaad aan toe. 
  2. Mix het geheel tot een glad beslag
  3. Laat het 8 minuten rusten om het mengsel in te laten dikken.
  4. Verhit de kokosolie in een pan en maak 1 of 2 kleine pannenkoeken. 
  5. Serveer met de gewenste topping.

Verbreed je horizon

Ik probeer alle informatie zo gemakkelijk en zo duidelijk mogelijk te maken, we hebben al genoeg andere moeilijke zaken aan ons hoofd. Plus, als het teveel wordt dan is het lastig om te blijven focussen en daadwerkelijk nieuwe gewoontes aan te leren. 

Laat een reactie achter

Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties. Kende jij dit recept al? Heb jij nog een andere variant? Laat gerust een reactie achter. Misschien vind je wel dat ik iets essentieels ben vergeten, deel dit dan. Jouw input wordt gewaardeerd. 


4 Antwoorden

Gillian
Gillian

20 november, 2019

Hey Marv, leuk om te horen! Ik ben benieuwd hoe het gesmaakt heeft! :-D

Marv
Marv

20 november, 2019

Man man man dit ga ik dit weekend zeker maken! Thanks Gillian!

Gillian
Gillian

17 november, 2019

Hey Lana, bedankt voor je reactie! Super leuk om te horen! Houd mijn blog in de gaten voor heerlijke recepten en laat mij het weten als je iets lekkers gemaakt hebt!😄

Lana
Lana

16 november, 2019

Yummm! Dit ga ik zeer zeker, zeer binnenkort maken! Thanks for sharing! Ben benieuwd naar je andere receptenblogs 😄

Laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.

Aanmelden