Diner

Handig

Gezonde Kapsalon

Gezonde Kapsalon

09 januari, 2020

De Kapsalon, wie kent em niet: Patat, shoarma, kaas, rauwkost en vooral heel veel saus. Ik was er vroeger verslaafd aan en vooral na een avondje stappen. Naar mate ik mijn lichaam belangrijker begon te vinden, dan al die vieze vette verleidingen, heb ik de kapsalon als eerst geschrapt. Toch miste ik het wel en ging ik op zoek naar een alternatief. 
Lees meer
Pompoen met tonijn

Pompoen met tonijn

19 december, 2019

Dit gerecht is ontstaan, toen ik een pompoen had gekocht maar eigenlijk niet wist wat ik er mee ging doen. Vervolgens lag deze pompoen er een week en begon deze bijna zelf ideeën uit te spreken. Ik heb meestal wel een blikje tonijn staan (nu nog wel) en dat gaat vaak goed samen met, bijna alles. Ik heb een heel klein beetje smaakmaker gebruikt van een kant en klaar potje. Normaal gesproken zie je dit niet terug in mijn recepten, maar deze 'Roti-masala' is wel heel erg lekker. Gewoon niet teveel gebruiken! 
Lees meer
Pittige zalm met cherrytomaatjes en amandelschaafsel

Pittige zalm met cherrytomaatjes en amandelschaafsel

16 november, 2019

Weer eens wat anders dan peper en zout of dille bij de zalm. Deze zalm is besmeerd met sambal oelek. Ik houd zelf heel erg van pittig eten. Sambal oelek is naar mijn mening niet super pittig, dus ik zeg in ieder geval het proberen waard. Ik ben niet gek op warme paprika, dus ik heb deze niet meegbakken. Je kunt hier uiteraard kleinere stukjes van maken en deze meebakken. Een overheerlijke, voedzame en uiteraard gemakkelijke maaltijd. 
Lees meer

Tomaat-Pompoensoep

Tomaat-Pompoensoep

16 november, 2019

Soep vind ik niet alleen lekker, maar het heeft echt heel veel voordelen. Ten eerste kun je altijd in één keer heel veel maken, zodat je de rest kunt invriezen voor een andere keer. Ten tweede kun je stiekem heel veel groentes erin gooien die je normaal gesproken niet lekker vind. En ten derde hoef je niet veel moeite te doen, omdat je de groentes in redelijk grove stukken in de pan kunt doen.
Lees meer
Courgetti carbonara

Courgetti carbonara

16 november, 2019

Dit recept heb ik gemaakt tijdens mijn Keto Experience. De bedoeling was om courgette spaghetti te maken, maar deze was ik vergeten te halen. De reden hiervan was dat ik nog courgette had liggen en ik dacht dit wel hiermee te kunnen doen. Dat ging ook prima. Je hoeft dus niet per se op zoek te gaan naar courgette spaghetti. Je kunt de courgette zelf gemakkelijk in reepjes of sliertjes snijden, in de dikte hoe jij het lekker vind! Let op: dit gerecht is een calorieën bom, maar wel erg heel lekker! 
Lees meer
Courgette bootje met tonijn

Courgette bootje met tonijn

16 november, 2019

Zoals je misschien eerder hebt gelezen, ben ik eigenlijk helemaal niet zo'n fan van groentes. Ik weet dat het gezond is en dat het belangrijk is om te eten, maar ik heb het altijd lastig gevonden. Gelukkig zijn er bepaalde groentes die ik wel lust of waarvan ik achter ben gekomen dat je deze toch lekker kunt maken. Eén van deze groentes is courgette. Ik weet nooit zo goed wat ik van deze groente moet vinden. De ene keer vind ik het lekker en de andere keer niet. Het recept dat ik je nu ga geven, vond ik persoonlijk heel erg lekker. Verbazingwekkend lekker zelfs!
Lees meer


Aanmelden